Test IT

testit_reseller_logo

Flecte is Reseller van het product Test IT. Test IT is een programma waarmee het mogelijk is om nulmetingen, online trainingen, toetsen, evaluaties en enquêtes te ontwikkelen.

Test IT wordt als een online dienst aangeboden. Met Test IT is het mogelijk om snel een training, nulmeting of test te maken, zonder dat hiervoor technische kennis noodzakelijk is en is uitermate geschikt voor het maken van een test voor ICT applicaties.

Wanneer u een test heeft gemaakt dan kunt u uw deelnemers eenvoudig per mail voor de test uitnodigen. Uw deelnemers maken zonder lastige inlogprocedures de test, wel zo makkelijk!

De testgegevens worden automatisch bewaard en zijn altijd en overal voor u inzichtelijk zodat u zorgvuldige opleidingsafwegingen kunt maken. Test IT is een ideaal programma voor het meten van kennis, inzicht en ICT vaardigheden waardoor u als organisatie in staat bent om effectief en efficiënt te trainen.

Rondom dit product levert Flecte verschillende diensten zoals ondersteuning bij het implementeren, consultancy en het ontwikkelen van tests, evaluaties, e-Learning en rapportages.

 

Captivate

Flecte gebruikt voor het ontwikkelen van haar interactieve content naast Test IT ook Adobe Captivate. Hiermee maakt Flecte maatwerk e-Learning, e-Instructies, interactieve tests en aanvullende leermaterialen voor alle doelgroepen. 

Captivate maakt het mogelijk om eenvoudig device-onafhankelijke content te ontwikkelen. 

Captivate_logo