Onze passie

heartbeat-monitor

 

Waar kom jij 's ochtends je bed voor uit? Dat is een vraag die mij een tijd geleden is gesteld. Steeds weer kwam er werkwoord terug in de overpeinzingen over deze vraag: Ontwikkelen.

Ontwikkelen van organisaties, medewerkers maar ook de medewerkers van de toekomst: leerlingen en studenten! Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. 

 

 

Wie heeft bepaald dat leerlingen 6 uur wiskunde krijgen in het derde jaar van het VWO en 3 uur Duits? Wie heeft bepaald dat ik Huurrecht moet volgen in de standaardleerlijnen als ik dit al eerder heb eigen gemaakt? Waarom kan ik niet verschillende onderwerpen op verschillende niveaus volgen? Waarom moet ik veel energie steken om van een 6 een 7 te maken terwijl ik het leuker vind om van de 8 een 9 te maken. Meer aandacht voor het individu en weet wat je wilt ontwikkelen. Dat is het vertrekpunt; voor de leerling, medewerker of organisatie.

Flecte is specialist in het juist ontwikkelen en begeleiden van organisaties en individuele medewerkers op dit vlak. Daarbij ondersteunen wij dit proces en ontwikkelen wij samen met u het juiste pad. Wij buigen uw koers om naar de juiste richting als het gaat om uw ontwikkeling. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Voor U!

KUNNEN WIJ JE MET ONZE PASSIE OVERTUIGEN